Τρόποι Αποστολής

Το  PlanetCare.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας παραδώσει την παραγγελία σας στη διεύθυνση την οποία αναφέρετε, εντός μίας-δύο (1-2) εργάσιμων ημερών. Θα ενημερώνεστε εγκαίρως σε περίπτωση που για ειδικό λόγο ή λόγω ανωτέρας βίας δεν καταστεί εφικτό να τηρηθούν οι παραπάνω επιθυμητές προθεσμίες.


Τα προϊόντα ελέγχονται, τοποθετούνται και σφραγίζονται σε ειδικές συσκευασίες ανάλογα με την ευαισθησία τους για να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση.


Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η παροχή Προϊόντων με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που προβλέπει το  PlanetCare.gr θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και εφόσον συμφωνηθεί άλλος τρόπος αποστολής το κόστος θα επιβαρύνει τον πελάτη.

Η κυριότητα των προϊόντων και ο κίνδυνος που τα αφορά μεταβιβάζεται σε εσάς από τη στιγμή της παράδοσης τους σε εσάς.


Το  PlanetCare.gr  αποδέχεται μόνο επιστροφές εμπορευμάτων μη μεταχειρισμένων στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία, τα οποία θα συνοδεύονται και από τα σχετικά παραστατικά. Στην περίπτωση αυτή το PlanetCare.gr θα επιστρέφει τα καταβληθέντα, για τα επιστραφέντα προϊόντα, χρήματα εντός 30 ημερών μετά την παραλαβή τους. Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των χρημάτων θα χρεώνονται σε εσάς.


Θα πρέπει να επιβεβαιώνετε την ποσότητα και την κατάσταση των εμπορευμάτων κατά την παράδοση και εάν κάποια εμπορεύματα είναι ελαττωματικά, θα πρέπει να ενημερώνετε σχετικά το PlanetCare.gr  εντός 30 ημερών από την παραλαβή τους. Εάν το προϊόν που αγοράσατε είναι όντως ελαττωματικό, το  PlanetCare.gr μπορεί να το αντικαταστήσει ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας, σύμφωνα και με τα νόμιμα δικαιώματά σας. Εάν δεν ενημερώσετε εντός της παραπάνω προθεσμίας των 30 ημερών, θεωρείται ότι έχετε αποδεχτεί την παραγγελία.


Κόστος Αποστολής

 

Ελλάδα

Ο τρόπος αποστολής των προϊόντων γίνεται με Courier

 • Οι παραγγελίες από 45 Ευρώ και άνω αποστέλλονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα με courier.
 • Η αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα.
 • Για παραγγελίες κάτω των 45 Ευρώ ισχύουν οι παρακάτω τιμές:

Αττική

 • Το κόστος αποστολής με courier είναι 2,99 Ευρώ.
 • Παραγγελίες βάρους άνω των δύο κιλών επιβαρύνονται με 1.00 Ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα. Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας για παραλαβή από το κατάστημα είναι 20 Ευρώ.


Υπόλοιπη Ελλάδα

 • Το κόστος αποστολής με courier είναι 3,49 Ευρώ.
 • Παραγγελίες βάρους άνω των δύο κιλών επιβαρύνονται με 1.35 Ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.


Κύπρος

Ο τρόπος αποστολής των προϊόντων γίνεται με Courier

 • Οι παραγγελίες από 145 Ευρώ και άνω αποστέλλονται δωρεάν σε όλη την Κύπρο με courier.
 • Η αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Κύπρο.
 • Για την αποστολή παραγγελιών ισχύουν οι παρακάτω τιμές:
  • 9.50 Ευρώ για παραγγελίες ως 2 κιλά βάρους για παραγγελίες αξίας ως 74.99 Ευρώ.
  • 6.50 Ευρώ για παραγγελίες ως 2 κιλά βάρους για παραγγελίες αξίας από 74.99 ώς 144.99 Ευρώ.
  • 1 Ευρώ προσαύξηση για κάθε κιλό πλέον των δύο κιλών.

Παράδειγμα: Για παραγγελία 2,5 κιλών αξίας 60 Ευρώ - κόστος αποστολής 10,50 Ευρώ.


Ευρώπη

Ο τρόπος αποστολής των προϊόντων γίνεται με Courier

Η υπηρεσία αντικαταβολής δεν παρέχεται για παραγγελίες εκτός Ελλάδας και Κύπρου

Το κόστος αποστολής υπολογίζεται αυτόματα κι εξαρτάται από το βάρος της αποστολής και της χώρας αποστολής και υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας.


Ενδεικτικά, το κόστος αποστολής σε χώρες της Ευρώπης ξεκινά από τα 10 Ευρώ για αποστολές βάρους ως 1 κιλό.

Για το κόστος αποστολής σε όλες τις περιπτώσεις υπολογίζεται αυτόματα κι ενημερώνεστε γι' αυτό πριν την πληρωμή της παραγγελίας.

Για αποστολές εξωτερικού, παρέχεται μείωση 3 Ευρώ στο κόστος αποστολής για παραγγελίες από 60 ως 199.99 Ευρώ και μείωση 6 Ευρώ για παραγγελίες από 120 Ευρώ και άνω.


Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις: 

 1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω (back) και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί “αφαίρεση”. 
 2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. 
 3. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, τηλεφωνήστε μας ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.