Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή με courier

Πληρώνετε το κόστος της παραγγελίας σας στο courier με την παράδοσή της στο χώρο σας. Η αντικαταβολής είναι δωρεάν και η πληρωμή με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα. 


Με τραπεζική κατάθεση

Πληρώνετε με τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς που διαθέτουμε. Θα λάβετε οδηγίες μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας καθώς και τους αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών σε 5 διαφορετικές τράπεζες για να επιλέξετε. Παρακαλώ σημειώστε το λογαριασμό της τράπεζας στην οποία προτιμάτε να κάνετε κατάθεση μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας μας κι ενημερώστε μας μετά την κατάθεση ώστε το προσωπικό μας να κάνει τον απαραίτητο έλεγχο και να σας αποστείλει την παραγγελία σας.


Με Πιστωτική Κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα PlanetCare.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, και American Express. Για πληρωμή με πιστωτική κάρτα, το PlanetCare.gr χρησιμοποιεί το σύστημα χρέωσης πιστωτικών καρτών της Τράπεζας Πειραιώς και το σύστημα Paypal. Μπορείτε να επιλέξετε εσείς τον πάροχο για πληρωμή με την πιστωτική σας κάρτα.

Και τα δύο παραπάνω συστήματα εγγυώνται την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Το PlanetCare.gr δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία πιστωτικής σας κάρτας. Αυτά χρησιμοποιούνται απ’ ευθείας από τον πάροχο για την πληρωμή σας.


Πληρωμή με PayPal

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα PayPal για πληρωμή της παραγγελίας σας, είτε έχετε λογαριασμό PayPal είτε όχι, με χρήση πιστωτικής κάρτας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύστημα Paypal, επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες της εταιρείας www.paypal.com.


Σημείωση

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 3.000€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση ή έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα